miercuri, 11 noiembrie 2009

Comunicat al romanilor umiliti la Istanbul de Gigi Becali si Valeriu Argaseala

In atentia domnilor care dau comunicate de presa in numele F.C. Steaua Bucuresti:

1. Prima replica data de dumneavoastra, in data de 09-11-2009, dupa ce ca este inserata, ascunsa, mascata la sfarsitul unei stiri despre fotbalistul Habib Habibou, mai este si neadevarata. De aici se vede ca, in loc sa va interesati de compatriotii dumneavoastra, care au indurat umilinta la Istambul, dati pe site-ul oficial al celei mai iubite echipe din Romania stiri, replici si comunicate de presa scrise pe genunuchi si la repezeala.

2. Dumnevoastra stiti foarte bine ca acel domn care a creat probleme se afla in zona cu persoane venite din Romania cu bilete oferite prin anturajul F.C. Steaua Bucuresti. Prin urmare, acel domn nu poate fi confundat cu Marian Nedelcu, omul care a avut marele curaj sa povesteasca umilinta prin care a trecut grupul de suporteri veniti pe cont propriu din Bucuresti.

Precizam ca grupul nostru, din care facea parte si Marian Nedelcu, a fost in numar de 18 persoane, neinterzisi pe vreun stadion din tara sau strainatate, fara antecedente penale, nefacand parte din vreo peluza sau galerie a Stelei! Acest grup a facut deplasarea la Istambul pe cont propriu, inchiriind un autocar si procurandu-si bilete de la stadionul "Sukru Saracoglu" in peluza "Migros"!

In aceeasi ordine de idei, mai precizam ca, in timpul evacuarii noastre din stadion, ne-am intalnit cu un alt grup de 5-6 persoane plus o familie (mama, tata si copil de maximum 3-4 ani), la randul lor evacuati din stadion! Refuzam sa credem ca nimeni din delegatia oficiala a FC Steaua Bucuresti nu a fost instiintat de catre oficialii clubului turc despre evacuarea grupurilor de romani! Era insa foarte greu pentru ei sa se intereseze ce se intampla cu compatriotii lor la peste 1000 de kilometri de tara!

3. Din comunicatul de presa din data de 10-11-2009, dat pe site-ul oficial Steauafc.com, intelegem ca este vorba despre doua categorii de ROMANI prezenti in data de 05-11-2009 in Istambul: unii care nu aveau voie sa participe la un spectacol sportiv si altii care aveau voie. Pe ce criterii oare???

Precizam ca a nu stim cata oara ca sunteti intr-o foatre mare eroare: ROMANII neagreati de dumneavoastra au fost dati afara din interiorul stadionului "Sukru Saracoglu", peluza"Migros", sector 33, dupa ce au fost reperati de catre paza stadionului ca fiind romani! Concluzia este ca acei ROMANI au indeplinit normele de conduita de pe o arena sportiva, din moment ce se aflau in interiorul stadionului din Istambul!

Daca vreti sa discutam despre conduite nesportive, va reamintim ca am vazut si trait pe stadionul F.C. Steaua Bucuresti momente rusinoase, cand zeci de spectatori si oficiali UEFA au fost stropiti cu sampanie de la loja oficiala a FC Steaua Bucuresti, sau la un joc al echipei nationale a ROMANIEI, cand, din aceeasi loja, se savura sampanie (alcool, deci) in vazul intregii tari!

4. In cele doua comunicate de presa semnate FC Steaua Bucuresti, apar numai lucruri complet neadevarate despre ce s-a intamplat la Istambul cu aproximativ 20-25 de persoane, compatrioti cu domniile lor!

5. Daca dumneavoastra nu v-ati asumat responsabilitatea, noi am facut-o din dragoste si devotament pentru culorile clubului pe care, din pacate, il reprezentati dumneavoastra. Consideram ca am fost discriminati si privati de a vedea un spectacol sportiv pe care l-am platit la peste 1000 de kilometri de ROMANIA.

6. Cam acest gen de povesti anonime recomandati dumneavoastra, domnilor care conduceti F.C Steaua Bucuresti, mass-mediei sa nu le ia in seama?

Semneaza,

un grup de ROMANI umiliti la Istambul şi Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

Niciun comentariu: