luni, 16 mai 2011

COMUNICAT - PENTRU TOTI STELISTII


Steaua - Dinamo

Tinand cont ca Luni la ora 20:00 Steaua intalneste FCM Tg. Mures, ca sa nu existe confuzii, ii invitam pe toti stelistii interesati, sa vina in parcarea de la Home Design Mall (vis-a-vis de stadion), intre orele 19:00-20:00, pentru a lua parte la sedinta, al carei principal scop este strangerea de fonduri pentru achizitionarea de materiale necesare spectacolului din tribuna.

De foarte multe ori ati fost dezamagiti ca Peluzele nu au aratat asa cum ati visat, de multe ori v-ati aratat disponibilitatea de a ajuta, de a imbunatati situatia si de multe ori ati acuzat, uneori pe buna dreptate, ca nimeni nu va asculta. Acum este momentul sa schimbam ceva. Este momentul sa vedem daca putem actiona si altfel. Este momentul sa ne vedem fata in fata, sa stim pe cine ne bazam, cati suntem, ce putem face si cui ii pasa cu adevarat. Sa aratam de ce suntem in stare, sa demonstram ca in ciuda vremurilor grele prin care trecem am ramas o ARMATA.

"Ce palmares, ce trofeu, ce cioban? Nu mai conteaza,acum suntem doar noi si ei. Abandonati motivele astea cu cioban, Steaua 2003, Pipera, la meciul asta nu conteaza, suntem toti la razboi, a inceput, nu mai poate fi oprit"

De aceea va invitam pe toti,
luni, 16 mai 2011, 20:00 in fata stadionului Steaua
la sedinta, al carei principal scop este strangerea de fonduri pentru achizitionarea de materiale necesare spectacolului din tribuna. Deci, cu mic cu mare, toti cei care vor sa ajute 10 ron, 15 ron, cat poate fiecare, sunteti asteptati luni la stadion.
Banii vor fi numarati in fata tuturor si justificati apoi pe acest site. E timpul pentru democratie, pentru transparenta! E timpul pentru mobilizare generala!

Doar impreuna putem reusi!!!

Niciun comentariu: