sâmbătă, 31 octombrie 2009

Ai avut dreptate

Ai avut dreptate când spuneai în faţă la Caşin, că de Steaua o să se aleagă praful, că acest club grandios o să îşi piardă identitatea cu această conducere incapabilă. Ai fost criticat de mulţi pentru acel incident cu "suporterul" bătut, pentru desele apariţii TV în care te certai cu toată lumea sau când te-ai luat de veşnicul critic al Stelei, Liţă Dumitru, dar oare câţi întelegeau că o făceai din prea multă dragoste pentru Steaua? Că o făceai pentru că (la fel ca noi toţi) nu permiteai nimănui să îţi critice clubul.
Momentul în care ai părăsit Steaua, a reprezentat momentul în care a murit şi ultima componentă de "CCA" care mai exista în acel moment în club, Steaua ajungând uşor, uşor în pragul colapsului.
Nimeni nu te poate condamna dacă pe de-o parte în sinea ta te bucuri pentru asta, pentru că au existat destui suporteri care ti-au turnat cenuşă în cap, însă acei "suporteri" sunt acei suporteri care mereu au susţinut ideea că "Nea Gigi e pur si ne salvează".

Îţi aminteşti noaptea magică de la Sevilla, Bucureşti cu Valencia, cu sub podarii ? Iţi aminteşti cum erai aproape ieşit pe geamul lojei când di Vaio a trimis acea minge peste poartă? Iţi aminteşti că acel lot de jucători a fost compus de abilitatea ta managerială de a alege jucători cu o viată impecabilă care aveau o sete de performanţă care a reuşit să îi ducă până în semifinalele unei cupe europene, la câteva minute de finală?

Mulţi te-au acuzat că ai adus jucători de pe dvd-uri, că nu te uitai la ei, dar câţi oare îl regretă pe micuţul Elton care ridica Ghencea în picioare cu driblingurile sale, driblinguri care nu au mai fost văzute de pe vremea "cocoşatului" Denis Serban. Cine oare ştia cine este acel francez pe nume Thereau,până să îl vezi tu?

Mulţi te-au acuzat că l-ai păcălit pe cioban în unele transferuri, dar oare Mache, Tache, etc nu l-au păcălit când şi-au bătut joc de Steaua aducând jucători auziti de ei doar în simulatoarele de jocuri de fotbal? Iţi aminteşti când spuneai că nu o să ajungi la Dinamo nici dacă o să locuieşti într-o cutie de carton. din respect pentru noi, pentru fani?
Ai plecat la Urziceni, însă nu ai utat ce înseamnă Steaua pentru tine, ai avut şansa să sărbătoreşti cel mai important titlu de campion în faţa unei peluze Steliste, unei peluze care sărbătorea cu tine.
Apoi a venit meciul de la Glasgow, în care noi am avut emoţii pentru tine, pentru echipa ta, dar nu din simpatie pentru Urziceni, ci pentru că în Unirea vedeam Steaua, vedeam spiritul de învingător al Stelistului, te vedeam pe tine si pe Dan şi întelegeam că Steaua nu o să moară niciodată, Steaua trăieşte prin voi.


Respect Mihai "Meme" Stoica, Stelistul !

Niciun comentariu: