marți, 27 octombrie 2009

Interzişi şi la Istanbul!

Şefii din Ghencea i-au informat pe omologii lor de la Fenerbahce că nu au nevoie de nici un bilet pentru propria galerie şi le-au şi recomandat să nu ofere tichete românilor

Situaţie fără precedent pentru Steaua. După ce a decis să interzică 3.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu, a luat hotărîrea de a nu le permite fanilor prezenţa nici măcar la jocurile din deplasare, din Europa League. Cum joia viitoare, pe 5 noiembrie, Steaua va întîlni la Istanbul pe Fenerbahce, mulţi români îşi planificaseră o deplasare pentru a fi alături de echipă.

Conducerea din Ghencea a trimis însă o solicitare oficială pe adresa clubului turc şi a refuzat cele 2.000 de bilete pe care gruparea de la Istanbul le oferea. "Le-am spus celor de la Fener că nu ne vom asuma nici o răspundere dacă vor permite să intre români şi aceştia vor crea probleme", a declarat ieri Argăseală.

Turcii răspund
Mai mult, ca şi la Enschede, la meciul cu Twente, Steaua le-a recomandat turcilor să nu vîndă bilete suporterilor roş-albaştrilor pentru că aceştia au de gînd să producă incidente. Cum responsabilitatea nu va fi pe umerii celor din Ghencea, automat, ar fi sancţionată Fenerbahce dacă se va întîmpla ceva în interiorul arenei.

Niciun comentariu: